SM-kilpailut ilmahirvi ja-luodikko

Monitoimihalli Monnari Keskuspuistikko 33, Kurikka

Suomenmestaruuskilpailut Suomen metsästäjäliiton riistamaalilajeissa, ilmahirvi ja -luodikko. Ennakkoilmoittautuminen 05.10.2021 - 22.11.2021.

Liikkuva maali -cup 4/4

Erälä Asemakatu 7_, Suonenjoki

Suman jäsenille järjestetään liikkuvan maalin 10m neljäs, viimeinen, osakilpailu. Lopputulokset lasketaan kolmen osakilpailun tulosten perusteella.

€2

Putoavat taulut 10m

Erälä Asemakatu 7_, Suonenjoki

Mestaruuskilpailu Suman jäsenille putoavissa tauluissa 10m.

€5

Haulikkojaoston kokous

Erälä Asemakatu 7_, Suonenjoki

Pidämme haulikkojaoston palaverin tiistaina 25.1. klo 18.00 alkaen Erälässä (Asemakatu 7, Suonenjoki).   Läpikäytävät asiat: - valvontavuorot 2022 - valvojien toimintaohje - radan auraus keväällä - radan kunnostustalkoot keväällä - radan kunnossapito kesällä - kilpailut - kiekkotilanne - ympäristöasioiden tilanne - muut esille tulevat asiat Toivottavasti kaikki jaoston jäsenet pääsevät paikalle. Lisäksi johtokunnan jäsenet ovat […]

Ilmahirvi- ja ilmaluodikkocup 1/5

Erälä Asemakatu 7_, Suonenjoki

Järjestetään ensimmäinen osakilpailu ilmahirvessä ja -luodikossa Suman jäsenille. Yhteensä on viisi osakilpailua ja neljän parhaan yhteistulos lasketaan. Osallistumismaksu: 2 euroa / kerta / laji.

€2

Ilmahirvi- ja ilmaluodikkocup 2/5

Erälä Asemakatu 7_, Suonenjoki

Järjestetään toinen osakilpailu ilmahirvessä ja -luodikossa Suman jäsenille. Yhteensä on viisi osakilpailua ja neljän parhaan yhteistulos lasketaan. Osallistumismaksu: 2 euroa / kerta / laji.

€2

Ilmahirvi- ja ilmaluodikkocup 3/5

Erälä Asemakatu 7_, Suonenjoki

Järjestetään kolmas osakilpailu ilmahirvessä ja -luodikossa Suman jäsenille. Yhteensä on viisi osakilpailua ja neljän parhaan yhteistulos lasketaan. Osallistumismaksu: 2 euroa / kerta / laji.

€2

Ilmahirvi- ja ilmaluodikkocup 4/5

Erälä Asemakatu 7_, Suonenjoki

Järjestetään neljäs osakilpailu ilmahirvessä ja -luodikossa Suman jäsenille. Yhteensä on viisi osakilpailua ja neljän parhaan yhteistulos lasketaan. Osallistumismaksu: 2 euroa / kerta / laji.

€2

Ilmahirvi- ja ilmaluodikkocup 5/5

Erälä Asemakatu 7_, Suonenjoki

Järjestetään viimeinen osakilpailu ilmahirvessä ja -luodikossa Suman jäsenille. Yhteensä on viisi osakilpailua ja neljän parhaan yhteistulos lasketaan. Osallistumismaksu: 2 euroa / kerta / laji.

€2

Suman mestaruus ilmahirvi ja ilmaluodikko

Erälä Asemakatu 7_, Suonenjoki

Järjestetään Suman mestaruuskilpailu ilmahirvessä ja -luodikossa Suman jäsenille. Osallistumismaksuton kilpailu.

Vapaa