Seuran blogi

Suman kilpailuja heinäkuun lopussa

Ke 20.7. klo 17 alkaen Suman mestaruuskilpailut hirvessä ja luodikossa Onkilammella. Jäsenille osallistuminen on maksutonta. Tervetuloa! La 23.7. klo 11 alkaen Suonenjoen kaupunginmestaruuskilpailut hirvessä ja luodikossa. Osallistumismaksu on 10 euroa

Lue kokonaan »

Muista ilmoittautua

Riistamaalijaoston muistutus pienoishirven ja -luodikon Itä-Suomen mestaruuskilpailuista. Ks. https://www.hirviurheilu.com/races/3976   ”Ilmoittautuminen markku.jetsonen@gmail.com 12.6.2022 mennessä. Ennakko ilmoittautuminen pakollinen mitalien kaivertamisien vuoksi. Kaikki ampuvat alku ja loppukilpailun.”

Lue kokonaan »

Polkujuoksukilpailut 13.7.

Suonenjoen Vasama järjestää polkujuoksukilpailut Onkilammella keskiviikkona 13.7.2022 klo 17 alkaen. Lähtö ja maali sijaitsevat ampumahiihtoradalla, joten ampumarata on suljettu tuona ajankohtana.

Lue kokonaan »

Metsästysammuntakoulutus

Onkilammen luotiradalla ja Oittilansalon haulikkoradalla järjestetään la 21.5.2022 metsästysammuntakoulutusta klo 9 alkaen. Onkilammella 25 m pistoolirata on varattuna tuolle koulutukselle.

Lue kokonaan »

Kevätkokous

Suonenjoen Urheilu- ja Metsästysampujat ry.:n vuosikokous järjestetään Erälässä tiistaina 19.4.2022 klo 18 alkaen. Jäsenet ovat kaikki tervetulleita päättämään yhteisistä asioista.

Lue kokonaan »

Kielto 5.3.

Onkilammen ampumahiihtostadionilla on kilpailut lauantaina 5.3.2022. Kivääriradalla 150m/100m ampuminen on silloin kiellettyä!

Lue kokonaan »

Myytävänä

Suman internetsivuille on suunniteltu jäsenten keskinäistä osto- ja myyntipalvelua. Ennen kuin se saadaan toteutettua, ilmoitetaan tässä ajankohtaistaosiossa myytävästä arsenaalista. Jukka Hämäläinen myy kiväärin. Ota yhteyttä puh. 0505972881. Kivääri Tikka Sporter

Lue kokonaan »

Tuomarikoulutukset

Metsästäjäliiton tuomarikurssien ajat löytyvät alla olevasta linkistä. Kaikki nykyiset kortit menevät vanhaksi toukokuun lopussa. Jos sinulla on tällä hetkellä voimassa oleva kortti, riittää, että käyt kuuntelemassa koulutuksen etäyhteyden kautta. Uusille

Lue kokonaan »